lördag 20 februari 2010

~~ Några alster från cc´n ~~

Tänkte att jag skulle visa upp några till av de alster som jag gjorde förra helgen till cc´n hos Countryscrap.
De hade ju en hel del roliga tävlingar som jag ville testa på.

En av tävlingarna var att altra någonting i vintage-stil. Efter att ha klurat en stund på vad jag skulle altra, så bestämde jag mig för ett blockljus.
Det blev ett snabbt och enkelt verk... tog helt enkelt en spillbit ifrån ett notpapper och chalkade kanterna rejält. Sen knöt jag dit en vit spets, chalkade även den för att den skulle passa in bättre. Limmade fast några vackra blommor, virade lite brun floss slarvigt runt ljuset och fäste till sist två fina nålar genom knuten på spetsen. Klart! En liten närbild på dekorationerna.... nu står ljuset på ett ljusfat i mitt scraprum och har gott sällskap av ett vackert litet hjärta samt en söt ängel....
Det här kortet gjorde jag till den tävling där man skulle skapa ett alster helt monokromatiskt i bruna nyanser... vitt eller svart fick tillkomma som accentfärg.
Känner mig rätt nöjd med kortet. Trots avsaknaden av en titel eller textrad...


Sist ut är ett kort till vintage-tävlingen. Snabbscrappat om något!
Det här kortet OCH ett till kort ( ett runt kort i vintagestil ) gjorde jag på mindre än 20 minuter!! Det är snabbt även för att vara jag.... ; )

Papperna är från ljuvliga Graphic 45. Jag bara älskar deras papper! Såå, nu längtar jag tills min plånbok säger att det är ok att shoppa igen.... har syndat med några andra, ej scraprelaterade, inköp.... vackra klänningar!
Hmmmm... undrar jag... kanske skulle jag ta och leta reda på några bilder att visa upp...? Nåja, det får bli lite senare.
Nu skall jag slå in paket till söta Elsa, som har sitt 6-årskalas idag. Hela vår familj är bjuden till simhallen där hon skall fira. Det betyder att det är dags att leta reda på bikinin och packa allas badkläder... och mycket badkläder blir det med stor familj! ; )
Imorgon skall hela familjen ut på härlig kryssning. Vi skall åka tillsammans med två av våra goá grann-familjer. Det skall bli såå roligt! Hoppas bara att det inte blåser för hårt... vill helst slippa sjösjuka....!!
~~ Ha en underbar helg! ~~
~~ KRAM! Sophia ~~

8 kommentarer:

  1. Å så fint!! Ljuset var ju bedårande!!
    Här sitter jag och syr ljuspåsar och mår gott, förutom att jag har astma och hostar som en buffel. Grabbarna har öroninflammation och gubben har bihåleinflammation... Annars är det bra.. förutom att vi är insnöade! Snöröjaren ringde just och undrade hur vi hade det här på prärien! Han kommer förbi när vi behöver! Vi ska ju ingen stans för vi planerar inte att åka till akuten... då får han komma och baxa oss ut med traktorn istället!! ;-)
    Ha det gott i snöovädret!
    Kram Camillha

    SvaraRadera
  2. Lika bedorande som vanligt. Liftvarning på ljuset..

    SvaraRadera
  3. Tack snälla du för din fina kommentar i min blogg *kram*.
    Kul med cc, känns som det var länge sedan jag var med på någon. Skall nog leta upp ngn snart=)
    Jätte fina bidrag du har gjort, speciellt ljuset och kortet med de fina Graphic 45 papprena.

    KRAM
    Jenny/e.j.m

    SvaraRadera
  4. Vilka underbara ljus du har gjort.
    Hoppas ni får en fin båttur
    Vi ses !
    Många Kramar Lena

    SvaraRadera
  5. Ljuset blev verkligen riktigt snyggt! Helt klart liftvarning på den ;)

    SvaraRadera
  6. Så himla läckert med ljuset - aj lajk!!

    Btw - du har nått att hämta i min blogg! ;-)

    Hoppas allt är bra med dig!
    Kraaam// Angelica

    SvaraRadera
  7. Vilka underbara alster! Ljuset är juh bara såååå läckert!! =)

    Tusen tack för den super-dupersnygga kaosen som kom idag, den är ännu snyggare IRL... Tack oxå för de snälla orden på baksidan! *värmer gott i en liten scrapsjäl*

    stooor kram på dig! =)

    SvaraRadera
  8. Jätte fina alster du gjort....ja du kanske hamnar i kort träsket ett tag, men å andra sidan e d inte så dumt det heller, bara man får pyssla!!
    Ja hoppas att resan var trevlig....
    kram
    Mian

    SvaraRadera