måndag 15 februari 2010

~~ CyberCroppat en del...~~

Ni, som varit in till mig senaste dagarna ,vet kanske redan att jag har scrappat en hel del på sistone. ni andra vet det nu ; )

I helgen hade Countryscrap en jättelyckad, och helt perfekt ordnad, cybercrop. De bjöd på en hel radda med härliga tävlingar och utmaningar.
Trots en stor familj hemma, lite extra barn i form av kompisar, barn som skulle skjutsas till kalas, make som gick på party mm, så hann jag faktiskt med en hel del bidrag! Känner mig rätt nöjd iallafall.
Klart att jag gärna hade hunnit med även de andra tävlingarna... men, men, man kan inte hinna allt!

Tänkte iallafall bjuda er på några av de alster jag skapade under helgen! = )

Först ut är ett kort jag gjorde utifrån en skiss. Här har jag tillämpat fri tolkning, haha. Men jag tror ändå att man kan känna igen grundformen....
Bilderna med ängeln och jordgubbarna har jag skrivit ut själv på papper. De finns att hitta ute på nätet *tack så mycket *
Jag har en hel mapp på datorn med fina vintagebilder. Redo att skrivas ut precis när jag känner för det! Det är lyx!
En liten close-up på de fina vildrosorna, gardeniorna och skelettbladen. Bladen är förövrigt en ny favorit!
Jag har även tagit en bit av notpappret, chalkat kanterna och sen rullat ihop och sen fäst mellan blommorna. Blev fint tycker jag!
Här är ett kort som skulle vara på temat Alla Hjärtans-dag. Jag valde att inte överarbeta kortet utan göra det ganska snabbt och enkelt.
Lite rosa cardstock som bas, en spillbit av ett Inkidopapper, några minirosor, blad och en ill-röd gardenia! Texten är monterad på 3d-kuddar för att få lite mer liv. Avslutade med att duscha lätt med lite glimmermist.
Snabbt och enkelt! Tog inte mer än en kvart allt som allt!


Det här var ett roligt projekt som verkligen gav blodad tand!
Jag har länge sneglat på vår klocka i köket och tänkt att jag skall göra om den. Men nu blev det äntligen av!
Jag plockade isär klockan och monterade dit ett helt underbart, och mycket passande, papper ifrån Graphic 45. Passande för att klockan gav jag till min älskade make i Alla Hjärtans-dagpresent, och han jobbar med järnvägen och älskar tåg! = )
Så, han blev verkligen jätte-glad.
Den skall nu få pryda en av väggarna på hans nya kontor ( som jag målade om i förra veckan.... 3 olika nyanser av choklad-brunt...5 olika vågräta ränder...*superfint!*).
Nu skall jag se om jag orkar med en liten stund vid scrapbordet innan sängen ropar...
Kika in i morgon igen, vetja! Då bjuder jag på fler alster från helgen. Bla några vintage-kort, ett altrat ljus i vintage-stil men även LO samt två KAOS-awarder!
Tack för att du tog dig tid att hälsa på! = )
~~ KRAM! Sophia ~~

3 kommentarer:

 1. Sååå himla fina alster!!!! Tur för oss andra att du inte hann med alla tävlingar ;p
  kram kram!

  SvaraRadera
 2. Sååå mycket snyggt du hann med att skapa till CCn! Wow alltså! Klockan var riktigt cool, har en likadan hemma, så jag funderar på att altra den jag med..

  Hoppas allt är bra med dig snäckan!
  Ha de bäst!
  Kraam // Angelica

  SvaraRadera