söndag 7 februari 2010

~~ Helgens skörd...~~

Den här helgen har jag varit såå lycklig!
Äntligen blev jag klar med min stoooora städning/utrensning/omorganisering av scraprummet!
Det känns så skönt att tänka på att allt nu har sin givna plats och är lätt att hitta. Ger mig den på att jag to m skulle kunna scrappa i blindo om jag bara hade plockat fram papper och foton först! ; )

Men nu tänkte jag visa er ett kort som jag gjort efter dagens skiss på 365 Cards. Det var en superfin skiss att följa och jag kände att jag bara måste prova den direkt.
Så här kommer mitt bidrag till deras utmaning idag ( 7/2-10). Vad tycker ni? Är det helt galet att bryta av det rosa med den starka röda färgen...? Inte då! Det ser riktigt läckert ut IRL!
Sen har jag gjort två julkort oxå...! ; )
Julkort! tänker du kanske. Men det är så att jag och min väninna, Suss, bestämde oss för att vi ALLTID skall börja med att göra ett julkort innan vi sätter igång med den "riktiga" scrappingen. Detta för att slippa tok-göra en massa julkort i slutet av året. Då kan vi istället göra de vi vill och tycker är roliga. Räkan starkt med att ha lådvis med julkort innan december....


Här är det andra kortet jag gjorde. Rätt snarlikt det först, men vadå! Det måste inte vara totalt olika . Det lär ju ändå inte hamna hos samma mottagare... ; )

Här är något så unikt som ett färglagt stämpelmotiv... mina promarkers fick dammas av och användas. Det var lääääänge sen sist. = )
Men vem vet.... kanske det dyker upp fler gånger... nu när jag hittat mina pennor igen, menar jag.

Sist ut idag är ett grattiskort till en av Liam´s kompisar som fyllde år nu i helgen. Var dessutom så tråkig att jag gjorde två helt likadan kort. Ett som Liam gav bort igår och ett som han skall lämna till en annan kompis nästa helg.
Ser ni!! Jag hade framförhållning dessutom! Slipper nu att stressa nästa helg.
Nej hörni! Nu måste jag sluta för idag. Dags att läsa läsläxan med Minja, gå igenom hennes IUP inför utvecklingssamtalet imorgon samt tvätta alla barnen och få dem isäng!
Imorgon skall jag välja färg till väggarna i kontoret som jag håller på att starta upp! Det skall bli kul!
~~ Ha det gott i massor! ~~
~~ KRAM! Sophia ~~
6 kommentarer:

 1. Inte illa att börja med julkorten redan, men smart. Jag tokgillade det första julkortet, det med tre olika rektanglar, ögonfallande.

  Ha det så gott, och önskar att jag också fick det rensat ordentligt. Men snart kanske. Ha det gott.

  SvaraRadera
 2. all of your cards are fabulous!

  SvaraRadera
 3. Bra jobbat!! Fina kort!!! Kram kram

  SvaraRadera
 4. You do such beautiful work! My jaw dropped! Really special designs and pretty flowers! Thanks for playing at 365 Cards!

  SvaraRadera