söndag 8 mars 2009

~~ mina bidrag i tävlingen...~~

...hos Hildas Rum . Där pågår just nu en femkamp. En tävling i veckan i fem veckor. Först veckan skulle vi scrappa en LO. Vi fick utgå ifrån en bingobricka och där välja vilka fyra saker som skulle finnas med på vår LO.
Jag valde vänster lodrät rad... dvs jag skulle ha med något från mitt senaste inköp ( pappret och den prickiga blomman ), chipboard eller grungeboard ( hjärtat ), häftklammrar ( satte fast spetsen med det ) samt ett spelkort eller något annat från ett spel ( ett pusselmemory blev en bit fattigare... ; ).
Sen om man ville tjäna extrapoäng så skulle man ha pärlor med. Ni vet , sådana där pärlplatte-pärlor..nabbipärlor tror jag de heter..
Tja, här är iallafall mitt bidrag. Blev rätt så nöjd med det ändå. Den här veckan tävlingsuppgift var att göra kort. Inte bara ett kort utan tre stycken. De skulle dessutom kunna ses som ett "kit" på något sätt. Genom tema, material eller syfte ex. Minst ett av dem skulle ha en avvikande form, dvs inte var kvadratiskt....
Extrapoäng fick man om man hade med nålar/pins på minst ett av korten...

Jag valde att arbeta med helt lika material rakt igenom. Samma fina papper, samma sorts spets, samma sorts pins/nålar och samma sorts fina blommor. Charms finns det på alla, men skiljer sig lite åt i utseende.


Den underbart söta kanin-stämpeln är ifrån Katscrap. Katja har en hel del fina stämplar så dit skall ni kila iväg och kika lite !
Mitt kort med annorlunda form blev detta trekantiga grattis-kort. Kaninen sitter inne i kortet och där står det " till dig...från mig " . Lite 3d-lack på hjärtat gör att det känns lite mer arbetat.Nästa kort är ett 15x15-kort. En kram till dig... 3d-lack även här på hjärtat och nosen samt på rosknoppar och blomman.
Har gjort fina rosenknoppar efter en beskrivning som jag hittade hos Camilla .
Kika gärna hos Camilla. Där kommer du att finna en massa fina tips och ideer och se myyycket fint = )Sista kortet fick bli ett påsk-kort. Hittade en glad påsk-stämpel i gömmorna. Kul att få en anledning att rota längst ner bland alla stämplarna... Även detta kort fick en omgång med 3d-lack...hjärtat, nosen, mönstrade ägget och texten...
Måste bara säga det igen...kanin-stämpeln...me like..a lot!
Nu återstår bara att se hur jag placerar mig med mina kort. Har väl inga egentliga förhoppningar om vinst. Det är så mång jättefina och kreativa bidrag med... och jag är väl inte någon kortmakare...
Men det var kul och jag känner mig nöjd och det är väl huvudsaken...
Må gott i massor nu.
Lämna gärna en liten kommentar efter dig. Ser ju att ni tassar runt i bloggen ,men vet ju inte vem det är. Vill gärna återgälda ditt besök = )
~~ kram! Sophia ~~7 kommentarer:

 1. Korten är ju bara hur söta som helst :-)

  SvaraRadera
 2. åh vilka fina kort du har gjort! Jättefina!!
  I början gjorde jag bara LO's men nu är jag nog lite mer kortmakare än scrappare tror jag. Får lite ångest över det då jag vill bevara mina bilder och minnen.

  Kram, Daniela/Neliz
  (www.neliz.se)

  SvaraRadera
 3. Jättefina kort! Gillar de fina färgerna och spetsen!

  SvaraRadera
 4. Jättesöta kort!! :0)
  Kramen Kicki

  SvaraRadera
 5. Veronica Jäderholm9 mars 2009 14:53

  Vad du är duktig Sophia! Jag fattar inte hur du hinner...... Själv roar jag mig med digital scrapbooking, mycket billigare då man kan använda sitt material om och om igen. :)

  SvaraRadera
 6. Jättesöta kort du gjort. Gillar din stämpel massor. Fina färger och härliga dekorationer tycker jag. Du har lyckats bra // Lena

  SvaraRadera
 7. Jättefina kort! och du är inte kortmakare säger du...... nä, det får du ta tillbaka! heja på!
  Kram från Suss

  SvaraRadera