söndag 15 mars 2009

~~Lilla Loppans karuselltur~~

Ja, det handlar denna LO om.
Den här underbara bilden tog jag i somras, då vi hade familjedag på Furviksparken, tillsammans med dagis.
Lilla Loppan var såå glad! Hon verkligen älskade att åka nyckelpigan tillsammans med sin pappa. Vet inte hur många gånger de åkte den...jag tappade räkningen efter ett tag!
Ser ni hur glatt hon gör "tummen-upp"! Sötloppan min! Jag har använt mig av flera härliga My Minds Eye-papper ( från Scrapgalen ) som jag rivit och skrapat kraftigt innan jag solkade ner kanterna med chalk.
Spets i både vitt och brunt kom till användning. Likaså ett vackert grönt band med blad. Jag älskar det bandet! Har köpt det hos Mians för över ett år sedan och nu börjar mitt förråd sina.. : (
Blomman är en annan förälskelse! Den hittade jag hos Katscrap när det var rea. Såå synd att det var den sista förpackningen...hade klart kunnat köpa fler!
Brun pärlfloss fick tråckla ihop gliporna i pappret. Gillar verkligen den effekten!
Glitter-overlayen har jag köpt hos Handarbeta, därjag oxå hittade den fina spetsen med vågmönstret.
Världens bästa Suss hade gjort en hel korg full av utstansade och embossade fjärilar till träffen igår. Passade på att fynda en söt lite fjäril till LO´n.


Senare i veckan kommer jag att kunna visa upp lite mer av vad jag har haft för mig. Men jag får vänta in lite bättre ljus för att fota ...
Som alltid blir jag ju glad när ni lämnar en liten kommentar efter er. Det är både kul att se vem som tassat runt här och sen är det alltid kul med lite respons på det jag gör...
Såå, lämna gärna en rad eller två!
~~ natti, natti! / trött Sophia~~


6 kommentarer:

 1. Ååå, helt underbar! Jag gillar också lite gammal känsla... det är de LOer jag blir mest nöjd med också... Gillar verkligen ditt lager på lager och att papprena nästan har en bränd effekt... Tycker den är utsökt! Och det är ett riktigt härligt foto också!
  Kommer du till Fias stora träff i vår?
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Jag sitter här och bara gapar i ren beundran... den är sååååå fin!!!!

  SvaraRadera
 3. Hej! Det var ett tag sedan jag kikade in. Vad mycket underbara saker du har skapat! Hoppas ni hade riktigt kul i lördags. Jag kunde tyvärr inte den här gången, får hoppas på nästa gång istället. Sköt om dig! Kram Jenny

  SvaraRadera
 4. Såååå undrbar SNYGG så det är sanslöst.. Allt på det, gillar verkligen det slitna.

  SvaraRadera
 5. Åh, så underbar! Hur fin som helst ju! Du får verkligen till det med papperskanterna, chalksen och pärloflossen och allt annat. Den är verkligen så j*vla (förlåt att jag svär.. =)) fin!

  Jag måste försöka lära mig att "trasha" pappret mer, det ger en så grym effekt. Ska se om jag orkar och isåfall kan jag ju försöka lifta någon av dina LO's. Om det är ok?

  Ha de gott!
  Kram / Angelica

  SvaraRadera
 6. Fin LO på Lilleman! De andra har jag ju haft förmånen att se IRL! Kul att min lilla fjäril fick vara med!Det är bara att hämta fler här när du vill- du vet var jag bor....

  Nu ska jag se om jag kan få iväg en röst på dig till Tant Scrappa- jag kommer att rösta på taxen också- den kunde jag bara inte motstå- jag vill ha en taxvalp till!!!!
  Stor kram från en snuvig Suss

  SvaraRadera