torsdag 2 oktober 2008

~~ Bad-kväll ~~

Sötaste badkillen!
Ivan njuter för fulla muggar av att bada i simhallen. Han blir inte störd ett dugg av den höga ljudvolymen eller av att vattnet inte är varmare än 32 grader. Den enda gången han visar lite missnöje är när det kommer vattenstänk i hans ansikte...och det kan jag förstå. För inte är det så värst kul.
Först gången vi gick och badade i simhallen var Ivan bara 11 veckor gammal. Sen dess har han fått bada 1ggr/veckan tillsammans med mig och sina syskon.Det är lite av en utmaning att gå och bada själv med 4 barn. När de sen är så små som mina yngsta är såå... en mot axeln och en i höger hand. Sen skall man hålla koll på de stora barnen som vill simma i stora bassängen eller hoppa från hopptornet....hhmm..jobbigt men sjukt kul!
Det har blivit nästan lite rutin att gå till simhallen med barnen på onsdagar. Än så länge har jag ju bara haft med mig 4 barn själv. Men igår följde maken med och alla barnen var friska...så det blev en riktig helkväll för familjen. Bad mellan 18.00-20.00 ca. När vi sen kom hem var klockan närmare 21.00 och det var bara att stoppa barnen isäng.
Helt underbart!

Nu skall jag ta och ladda upp lite bilder som skall framkallas. Alltid härligt att få hem lite nya bilder att scrappa!
~~ Sophia ~~

2 kommentarer:

 1. Det låter onekligen lite ansträngande att gå till simhallen ensam med 4 barn..... Men man vänjer sig och man blir fena på att klara saker med en hand!!! Tänk vad tiden går fort - Ivan är redan 4 månader. Jag ser fram emot när Melidas koliktid är över....

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig bild på Ivan!!
  Du har nerver av stål vännen - avundas dig.
  *kram*
  Ylwa

  SvaraRadera