onsdag 15 oktober 2008

~ Lite kort och några BOM ~

Det var cybercrop på Svensk Scrapbooking i helgen. Passande nog hade söta Johanna tjejkväll med pyssel på lördagen. Tack för en riktigt trevlig kväll!
Hann knåpa ihop två kort och fem Lo´s under helgen. Inte illa för att vara jag... Här är ett enkelt 10x15 kort med spillbitar.

Till en av utmaningarna i cc´n skulle man använda något från köket. Mitt bidrag blev detta fika-kort som jag chalkat med kakao och även limmat som kant på cirkeln. Doftar lite svagt... En BOM-Lo som skulle innehålla orden " Därför är jag ... " i titeln. Resten av meningen fick bli det kaxiga ordet " bäst ". På det lilla kuvertet har jag skrivit några saker som jag vill komma ihåg. Saker som gör mig bäst.
Kämpar alltid med ett svikande självförtroende och valde det här ordet för att påminna mig själv om att jag är bra nog...

Utmaningen var att användaen motivstämpel på Lo´n. Fick bli ytterligare en BOM.

Skissutmaning. Jättekul att jobba utifrån. Älskar verkligen skisser!

Bilderna tog jag själv i somras när jag och ungarna var ut på sjön en dag. En helt underbar dag! Mina föräldrar bjöd med oss ut på en sol/bad-tur med båten. De var oxå så snälla att passa Ivan medans jag fick busa och bada med de andra barnen. Tack för det! Älskar er, ni är guld värda.

Nu skall jag gå och byta blöja på Ivan. Han har stånkat på en stund nu... * ler*

~~ Kram, Sophia ~~

2 kommentarer:

  1. Det finns ingen anledning för dig att tvivla på dig själv. Du är bäst och en alldeles underbar mor. En talangfull scrapare och fotograf. Jag vet att det är många som håller med mig om det. Dessutom är du vacker.

    SvaraRadera
  2. Dina alster under helgen är alldeles lysande vännen. *håller tummarna att det går bra i CC*
    ♥kram♥
    //Y

    SvaraRadera