måndag 1 september 2008

En fantastisk kväll!

Idag har jag varit själv med barnen hela dagen. Joakim hade mycket på jobbet vilket resulterade i en övernattning nere i Nynäshamn för hans del.
Men jag och ungarna har haft en helt underbar eftermiddag/kväll!
Jag såg till att servera middagen innan Minja skulle iväg på dansträning. På så vis var vi fria att göra vad vi ville efteråt. Skönt att slippa känna stressen hem. Medans Minja tränade, så gick vi andra till en lekpark i närheten. Mycket bus och lek hann de med på den tiden. Efteråt tog vi en lååång promenad. Jag med Ivan i bärsele och lilla sötloppan i vagnen och de andra hoppande,studsandes runtikring = )
Målet blev Drömparken oh Å-Promenaden med alla fantastiska idé-trädgårdar. Mmm..vill oxå ha så! Såg ni spegeln i första bilden? Måste komma dit lite tidigare någon dag och fota mot den. ( fast utan Ivan i bärsele, det är liite skakigt när han drar i kameran... )

I Drömparken växer det massor av underbara perenner i slingrande fält. Det känns nästan som att gå i en labyrint med blommor på alla sidor. Mycket höga gräs, rudbeckior, persicaria helianthus och rosenflockel samt rundlar med bok-häckar. Har ni inte varit där så kan jag verkligen rekommendera ett besök!
En bild på Isak framför rondellen nedanför Vårfrukyrkan. Häftig färg på blommorna, eller hur!Liam är såå cool! Det är en fröjd att rikta kameran mot honom. Även fast han är medveten om att jag fotar så verkar han inte bry sig. Det är härliga miner och gester! De två äldsta barnen är mer medvetna och har svårare att slappna av framför kameran. Fast, vem har inte det ; )~ love, Sophia ~
1 kommentar:

  1. Mycket fina bilder från de underbara parkerna. Bilden på äldsta dottern som luktar på blommorna var nog min favorit.

    Kram

    SvaraRadera