söndag 16 januari 2011

.: Årets första LO! :.

Hej, hej...och välkommen!

Som sagt var...det har varit en rätt körig vecka för min del. Dels så skulle alla barnen tillbaka till skola och dagis och dels så har det varit alla andra aktiviteter som kör igång samtidigt. Jag har inte ens kommit ihåg att blogga min LO som jag visade upp på Scrapptorget i lördags! Skäms på mig!
Såå..bot och bättring då...här kommer den. En av Pia´s underbara skisser ligger som grund för den. Vill du se den så kan du kika HÄR.
Jag är såå glad över den här LO´n...det var så länge sen jag scrappade en lo att jag nästan kände mig lite ovan vid det stora formatet. Men det känns skönt att vara tillbaka på "banan" igen.

En rätt enkel Lo...med craft cardstock som bas och sen ett ensamt, men dubbelsidigt mönstrat, papper. Jag har använt den enfärgade baksidan och skurit ut några stjärnor och textremsorna. Enda övriga dekorationen är en dinglande metallbricka ifrån Tim Holtz...för att få den att stanna i det läget så har jag limmat fast både brickan och kedjan. Sitter som berget... = )


Några thickersbokstäver bildar titeln "5 Stjärnor", vilket är lite dubbelbottnat. Dels så syftar den såklart på mina fem barn - mina stjärnor - och dels syftar den på vad vi tycker om High Chaparral. Hela familjen älskar att vara där på semestern och vårt betyg på det stället är helt klart 5 stjärnor!

Lite rivet och distressat passar bra till fotona i sepia...helt klart det bästa sättet att fota på på High Chaparral. Det ger allt en gammeldags look och det i kombination med de urläckra western-miljöerna och ungarnas matchande kläder...mmm!
Ok...nu hör jag att min yngste son har vaknat. Bäst att jag går och försöker få tillbaka honom i sängen.
Tack för titten!
~KRAM ~
Sophia

1 kommentar:

  1. Å jag som har sett den IRL kan intyga att den är sååå läcker!!
    Massa kramar

    SvaraRadera