onsdag 26 maj 2010

Rååååsa morsdags-kort!

Hej allesammans!
Hoppas att ni har det gott och att ni inte har regn idag...!
Här är det mulet och sol lite om vartannat.... lite småtrist! Just idag hade jag verkligen hoppats på riktigt soligt och varmt väder. Min äldsta son är på lägerskola med sin klass.... de skall bada i pool, laga mat på stormkök och sova i tält! Hoppas verkligen att de får en toppendag!... och en inte alltför kall natt!

Idag är det dessutom min dag att blogga hos Handarbeta och jag har gjort två ganska enkla kort i råååsa.
Det första är gjort med craft cardstock som bas och Primas ljuvliga papper. Här har jag klippt ut en fjäril ur ett av mönsterpapperna och sen lagt på ett rejält lager glossy-accent. Blir såå läckert!
Brevet är en Crafty Individuals-stämpel som jag bara tok-älskar. Klart en av mina nya favoriter!! Jag har stämplat med distress "vintage photo" på baksidan av samma mönsterpapper som jag klippte ut fjärilen ur. Lite ruggade kanter och sen försiktigt rullat brevet upptill och nertill. Några små kallor fick bli pricken över i!

Nästa kort är också råååsa, haha. Man skulle lätt kunna tro att jag är inne i en råååsa period, va? ; )
Till det här kortet har jag använt MajaDesign´s uuunderbara papper. Klara favvisar...
Även här en Crafty Individuals-stämpel... den här gången stämplad på craft cs och monterad på 3d-kuddar.

Stack in en liten söt tag bakom motivet. Den har jag använt Martha Stewart-stansen Doily Lace på kanterna och sen chalkat med chestnut roan för att markera lite. En Tingtura-swirl fick pryda den lite...
Heej...tänkte ni på en sak...? Inga blommor på det kortet, haha.. Såå inte jag!


Det var allt jag hade att bjuda på just nu. Men kika gärna in lite senare... då kommer jag att lägga upp en del ifrån helgens alster till Scrapptorget. Har inte hunnit med det riktigt än...
Tack för att du kikade in hos mig!
~ KRAM! ~
Sophia

1 kommentar:

  1. Jättefina kort! Den där brevstämpeln är sååå fin!!

    Kram Helén

    SvaraRadera