lördag 24 april 2010

Hello Kitty!

Min yngsta dotter älskar Hello Kitty och allt som har en Hello Kitty-bild på sig.
Igår så var hon så ledsen och besviken över att aldrig få någon egen post i brevlådan... blir inte mycket till en liten 4-åring...

Jag satte då igång och gjorde ett eget litet kort till henne. Passade då på att använda mig av månadens tävlings-skiss från Månadens Utmaning. Det skulle dessutom vara ett alster på temat vår.
Mitt kort är gjort till ett vår-barn, i våriga färger och med en bild på Hello Kitty med en kamera i handen....ett klart vårtecken tycker jag = )

Jag kombinerade sen även denna utmaning med en från 365 Cards. Nämligen dag 53 - Front, Back and Everything in Between. Det var helt enkelt så att man skulle dekorera alla sidorna i kortet och inte lämna någon tom... Easy Peasy, lemon squeeze... ; )

Nåväl...här kommer mitt kort. Håll tillgodo!

Framsidan med söta Hello Kitty....
.... insidorna med ytterligare en Hello Kitty...


...och, tillsist, baksidan.. Taa-daa!
Kan ju bara tillägga att min Lilla Sötloppa blev såå glad! Hon har gått omkring med kortet och tittat och tittat på det och däremellan kommit och kramat mig och sagt tack ca 100 gånger...
Härligt att kunna glädja henne med så lite...
Nu så... nu är det bäst att jag tittar till maken... tror han somnat i soffan... stackaren har haft en tuff dag! Han har varit ensam med alla fem barnen, samtidigt som de två yngsta har varit sjuka ( igen!! ) och varit feber-kinkiga...
Själv har jag "lekt" i montern hos Mians Scrap & Design på Avestamässan * soo nice! * Dit skall jag imorgon med.... = )
Ha det gott... och tack för titten!
~ KRAM! ~
Sophia


4 kommentarer:

 1. oh this is adorable and how sweet your daughter got mail!!! your such a good mommy :) hope your little ones are well soon.

  SvaraRadera
 2. Jättesött kort. Det blev säkert din dotter glad för!!
  Tusen tack för allt fint som jag vann i din blogg candy. Det damp ner i brevlådan idag. You made my day!! Vilken fin adress du har! Kurrebo!! =)
  Kramar Mia

  SvaraRadera
 3. Snart snart snart!!!
  Börjar få lite panik! Vad ska jag ha med mej....?
  Får börja packa nu när jag har lite tid över i veckan!
  CU soon! KRAM

  SvaraRadera