onsdag 31 mars 2010

~~ Glad Påsk! ~~

Hej allesammans ... och glad påsk på er!
Hoppas att ni har en härligt helg med mycket ledig tid framför er. Tid som ni kan använda till att scrappa kanske... ; )

Själv är jag bara såå laddad med ny energi efter en supertrevlig och hektisk helg i Stockholm.Vilken helg, säger jag bara!!! Denna scrapträff är verkligen toppen!
Så många trevliga möten, massor av härlig inspiration och framförallt... så mycket härlig skaparglädje!
Vill passa på att tacka er alla som kom för att ni gjorde träffen till den lyckade fullträff som det blev. Ingen nämd och ingen glömd...

Idag ( eller kväll .... ) tänkte jag visa upp en liten söt ask man kan använda att ge bort lite godis i nu till påsk. Hittade förlagan på mataffären... tror det var Posten som tillhandahöll så generöst, och jag var inte sen med att se vilken dyrgrip det var som de delade ut, haha.

Det var bara hem och försiktigt plocka isär den så att jag kunde använda den som mall.... scrapskadad vadå?

Valde sen ut ett utav MajaDesigns nya , underbart vackra, papper och satte igång. Det var inte alls svårt när man hade en sån utmärkt mall!
Vek sen ihop asken på prov för att se så den gick att stänga. Sen var det dags att chalka och dekorera.... Stämplade med en av de urläckra stämplarna som Fia tagit hem . Dessa sålde tyvärr slut på träffen.... men vem vet... kanske söta Fia kan få hem fler av dem. De var verkligen eftertraktade!
Något mer som gick åt som smör i solskenet, var alla dessa läckra blingswirls ifrån Prima. De är bara såå mumsiga!
Här har jag valt att dela swirlen på flera mindre bitar för att den skulle passa in bättre.

Härliga blommor och blad är ju nästan ett måste när jag scrappar... ; ) Det är inte många gånger att alster lämnat min hand utan åtminstone någon liten blomma....
Här har jag använt både gardeniorna ( till superbra pris i butiken just nu! ), rosor, skelettblad och påskfjädrar. Tycker att det blir riktigt härlig effekt att använda fjädrar och riktigt passande nu till påsken oxå!



Materiallistan:

Övrigt material från min hemliga gömma ; )

Hoppas att ni alla får en riktigt underbar Påsk. Ät inte för många ägg bara.... eller godis...

~PÅSK KRAM! ~

Sophia


6 kommentarer:

  1. Läckert!!! Fantastisk dekoration, sååå fint med alla detaljer! Ha en riktigt härlig påsk!

    SvaraRadera
  2. Jätte vacker ask, mottagaren måste bli lycklig.

    Glad Påsk!

    SvaraRadera
  3. Vilken härlig ask, du är verkligen superduktig! Hoppas du får en underbar påskhelg med massor av pussar och godis! :)

    Kram Helén

    SvaraRadera
  4. Tack så jättemycket för senast! Oj så skoj jag hade och jag kommer vara mallig över mina vinster minst ett decenium till =) Ska bli kul att joina teamet ett slag!

    SvaraRadera
  5. Såg att du tittat in hos mig
    och vart sugen på min tårta mhmmm, då måste ju jag kolla in vad du gjort sedan träffen, åh du,
    gillar verkligen asken helt underbar.

    SvaraRadera