tisdag 18 november 2008

~~ Lite bättre nu... ~~

Det känns liiite bättre nu.
Scraprummet ser värre ut än någonsin, möbler står lite huller om buller och mitt ny-dammsugna hem är inte ny-dammsuget längre.... Ändå känns det lite bättre idag.

Min underbara mor kom över till oss i eftermiddags. Hon klippte håret på fyra av barnen ( Ivan har ju inte så mycket än att det ens går att kamma.. ; ). dessutom tog hon sig an min ris-buske till hår. Känns luftigt och fräscht!
Kan inte nog tacka dig mamma! Du är BÄST ! Ta hand om orkideérna åt mig. De är mitt tack till dig, ok .

Sen har det varit lite lugnare på Vilja-fronten. Inte alls lika många raseriutbrott och trots. Det är skönt! Det ger mig hopp om att kunna vända på det negativa och ta nya tag. Nya tag för en gladare och trevligare stämning och humör.
Hoppas, hoppas, hoppas att hon är lika glad och "snäll" imorgon!!!

Apropå imorgon.... då kommer det hit några snickare för att sätta in takfönster i tre rum på övervåningen. Det är något jag längtat efter i ca 3 år nu... men den som väntar på något gott ( and all that crap..)
Det är nog därför jag inte känner större frustration över att scraprummet ser ut som ett totalt bombnedslag eller att jag ännu inte hunnit göra någonting alls till julmarknaden på söndag...

Men nu väntar sängen på mig. Såå , Godnatt på er!

~~ kram, Sophia ~~

3 kommentarer:

 1. Helloj i kylan. Visst e d skönt när det vänder uppåt i barnens humör. Man ska vara glad att dom har humör brukar jag säga...då kommer dom långt i livet. Men att bli utsatt för det är inge roligt. En mor älskar dem ändå!
  Ska du sälja "stuff" på Härkeberga marknaden??? Vi kommer EV dit...beror på hur trött man e efter lördagen...;-)
  Tusen kramar från mig och jag håller tummarna för Viljas vilja...
  //Sara (personal hos Mians)

  SvaraRadera
 2. *kramar om vännen* Visst känns det skönt ibland att få vara den som tas om hand. Ingen jag vet i hela världen förtjänar och behöver det så mkt som du. Med fem yrväder är det behövligt ibland.
  *kramar igen* vi syns på lördag vännen.
  //Ylwa

  SvaraRadera
 3. Så skönt att ha en mamma som hjälper- hon kan gärna få "klippa till" våra rufsiga monster också ;)- sist fick jag klippa Rasmus då han sov- det blev INTE vackert ....
  Oroa dig inte över röra hemma- vet att du blir då extra omtyckt av de av dina vänner som oxå har rörigt!!!!
  Stor kram från Suss

  SvaraRadera