lördag 10 september 2011

Cybercroppat samt lite Scrapptorget-alster!

Hej allesammans!
Skall inte pladdra på så värst mycket idag, utan låta bilderna tala för sig själva. Följande LO har jag gjort till Designat's CC och deras tävling " Vintage med starka färger".
Det gällde att skapa ett alster i vintageanda men utan den så vanligen dämpade färgskalan. Istället gällde det att få till vintagekänslan i ett färgglatt alster.
Jag har lekt loss med lila akrylfärg och bubbelplast på en turkost mönstrad bakgrund. Lagt till lite utstansade bårder i klargult och sen ramat in med spets och en drös blommor och blad.
Mistade vita blommor för att passa in mer...de fick bli ljust turkosblå.
En vacker grind stämplade jag sen på ett gult papper och klippte ut innan jag sen täckte den med crackle accent och monterade på 3d-kuddar. bjuder på en radda närbilder för den som vill kika lite mer på detaljerna. ; )
*****

Sen tänkte jag även passa på att visa lite bilder på det jag bloggar om på Scrapptorget idag. Läckra stämplar som Vilda Stamps så generöst sponsrat med. Tack för det Puck!


Först ut blev ett enkelt kort där både motivet och texten kommer ifrån Vilda Stamps.Använde distresser och vattenpensel för att färglägga motivet...och texten är mistad med en ljust turkos blandning.

Nästa alster blev en LO. Tycker att textstämpeln passade så bra till foton på mina barn...de är ju mina ögonstenar i alla lägen!
Den här gången embossade jg den i turkost och lät bakgrunden vara vit. Blommorna var oxå vita från början, men med hjälp av egengjord mist av perfect pearl och distresser ( i ena flaskan fired brick och i andra blev det aged mahogany).En rätt enkel och sparsmakad LO. Martha Stewart-punchen användes för att skapa bårderna upptill och nertill....i övrigt bara lite blommor och blad förrutom texten.

Behöver inte vara så komplicerat för att bli effektfullt.

Såå...nu är det bäst att jag rundar av här och beger mig till duschen. Strax iväg på festligheter nere i "byn". Skall bli trevligt!

Hoppas du oxå får en fin kväll! Scrappa lugnt...

Kram, Sophia

2 kommentarer:

 1. Du är så sjukt duktig på det här! Önskar jag hade hälften så mkt inspiration och ideer som du. Om man skulle vilja ha två fotografier liksom monterade med en massa sånt där fint grejs runtom, skulle du ha lust att göra det åt mig då? (Jag betalar naturligtvis isåfall)

  Kram Johanna

  SvaraRadera
 2. Längesen jag var in här nu, längesen jag gjorde nån bloggrepa öht.
  Fantastiskt fina alster gumman. Hopas att du uppdaterar snart igen.

  Kram

  SvaraRadera