fredag 11 december 2009

~~ Lucia-firat på dagis ~~

Så har vi varit på årets sedvanliga lusse-firande på dagis. Lika mysigt, charmerande och rörande som alltid!

Det är något såå näpet över dessa små lucior, tärnor, tomtar och pepparkakor! Man kan verkligen ser deras glädje, stolthet, nervositet och förundran när de kommer intågandes till samlingen av föräldrar och syskon. Det är alltid något eller några barn som börjar gråta när de ser sina föräldrar....iår var det min lille Ivan som var först ut med det.... ; )

Ivan var klädd som en underbart god liten pepparkaksgubbe. Så söt att jag inte hade något alls emot at få ta honom i min famn när han inte ville vara med i tåget längre!

Vilja, min lilla Sötloppa, hon var underbart bedårande som pepparkaksgumma! ... med liten hätta på huvudet.
Iår var hon t om med och sjöng. Klart och tydligt. *stolt*

Sen märkte jag att det var något som inte var riktigt som det skulle med henne. Hon verkade inte riktigt glad, trots den uppsluppna stämningen runtomkring.
Hon däckade i bilen på väg hem... Sen var febern på ett nytt besök i hennes goa´ lilla kropp : (

Ahh... vad jag tycker synd om henne! Jag känner mig så maktlös. Hatar verkligen att se henne sjuk. Och så ofta oxå!
Nu har hon varit sjuk ungefär var 14:e dag sen i slutet av sommaren.... och läkarna hittar inget fel på henne... fast hennes CRP skjuter i höjden något så förskräckligt . Hon har varit upp och sniffat på över 200 i CRP!!! Den skall ligga på under 10...

Men det verkar bara att gilla läget : ( .... och ta hand om henne så gott vi förmår...lilla Loppan..!


Nej, nu blev det alldeles för dystert ett tag. Det hade jag inte tänkt mig...nejdå!

Jag hade ju tänkt att visa er de kort som jag gjorde, i flygande fläng, till fröknarna på dagis. De skulle lämnas ihop med presenten vi alla föräldrar samlat till.
Tyvärr så glömde jag fota dem hemma och kom på det i bilen på väg dit.... Såå, ni får helt enkelt hålla tillgodo med dessa som jag tog i bilen.
Vet att de kanske inte är de bästa...men, men...bättre än inga alls, eller hur!

Valde att göra dem enkla och i stående 10x15-format.

Det var alla åtta. De är, som sagt var, enkla. Men jag hade lite begränsat med tid att hinna göra dem och när jag väl satt med dem så var det under kvällspasset på jobbet = ) *Yeeeah! me like that! *
Hade förmånen att få sitta och scrappa på betald arbetstid nu i veckan.... det händer banne mig inte ofta!! Det var öppet för ungdomar mellan 14-19år på Verkstan. Det är ett slags ungdomsgård, kan man väl säga, som delvis håller till i caféets lokaler. Jag blev tillfrågad om jag ville sitta och scrappa lite som inspiration för ungdomarna...OM jag ville???
Vilken fråga...! Hann med att göra 7 stkort... OCH sköta caféet helt solo! Kvinnlig simultanförmåga kanske, haha.
Nej, om man kanske skulle ta kväller från datorn... skall nog uppdatera här i bloggen igen imorgon. Har mycket nytt att visa upp.... allt ifrån altrade chokladaskar, godishus, vinnar-lo´s, julkort, scrappade blombuketter och ett par julkulor.... listan kan göras lååång...!
Veronica, Pernilla och My... om ni läser det här...jag har INTE glömt bort er eller det vi bestämde. Utmaningen kommer troligtvis under morgondagen..
Till dess... Ha en fortsatt underbar kväll!
~~ KRAM! Sophia ~~

1 kommentar:

  1. Jag läser....och väntar med spänning ;)
    Tack igen för senast, jag ser verkligen fram emot nästa gång vi ses!! Vet du hur man hitta Veronica här i Blogosfären?

    SvaraRadera