måndag 11 maj 2009

~~ Titta här vad jag glömt bort att visa upp... = ) ~~

Kan inte fatta att jag helt glömt bort att lägga upp bilder på mitt tredje bidrag i Tant Scrappa´s tävling Poängjakten. Får väl skylla på ... , ja, inte vet jag = )

Men här kommer det iallafall. Kitet innehöll den här gången, för mig, jättesvåra papper. Starka, klara färger och mycket mönster...tur att de var dubbelsidiga så att jag kunde ta de mer diskreta sidorna.
Det var 2 gröna cardstock, 4 mönstrade papper, 2 torkade lime-skivor, magic mesh med runda hål, 4 hydrangeablommor, 3 nålar och 7 stycken gröna självhäftande band.
Som alltid så får man lägga till vilket material man vill. Det blev lite vita rosor, några charms, spets, fjädrar och ett litet journaling-papper.
Jo, just det...temat var "vår". Fri tolkning gav mig...."vår tös".
Close-up på de fina clear-bokstäverna, fjädrar och hydrangeablommorna (som jag gjorde om till rosor).
Här "gömde" jag en del av de mönstrade gröna banden...de fick bara skymta fram bakom fjädern.


Hur det gick i tävlingen... jo, jag kom på 3:e plats!
Man kan väl säga att det gått utför för mig i tävlingen... I första deltävlingen kom jag på 1:a plats, i andra kom jag 2:a och nu i tredje så knep jag tredjeplatsen...som sagt...utför.
Nu är det snart dags för deltävling 4 att lämnas in ( den 15:e ). Papprena den här gången är helt i min smak och dekosarna en härlig utmaning...bla har vi fått en nylonstrumpa! Hmmm...nu skall jag bara få tummen ur och knåpa ihop min lo oxå... = )
Resultatet kan ni se i Tant Scrappa´s blogg efter den 15:e.
Håll gärna tummarna för mig! Vore ju liiite komiskt om jag kom 4:a den här gången då....

Sen vill jag bara passa på att visa upp den Lo som jag gjorde på WebmosterHelene´s kurs på Handarbetas träff i april. Kursen handlade om balans och " get your hands dirty". Vi fick testa på att använda glimmer mist och olika masker, samt fick höra en hel del matnyttiga tips om balans och fria ytor på lo´s.
Det var en jätterolig kurs att gå och Helene var supertrevlig och inspirerande som ledare.
Sist ut är en detaljbild på den söta fågeln som jag valde att använda. Och visst blev det lite gulligt med gardenian i fågelns näbb..?
Tack för att du kikar in hos mig. Jag ser hur besöksräknaren tickar på stadigt varje dag. Jätteroligt!
Ser gärna att fler av er skriver en liten kommentar...då kan jag ju återgälda ditt besök ; )
~~ må gott! // Sophia ~~4 kommentarer:

 1. Skämmes på dig!! Glömma bort att visa oss så vackra alster! För de är verkligen vackra... supervackra!

  SvaraRadera
 2. Håller med BellaMio - skäms på dig! *skrattar* Du kan ju inte bara gå och glömma sådant här vackert!

  Ursnygga är de allihopa och grattis till 1:e, 2:e och tredje platsen! Det är ju verkligen inte dåligt för det är ju grymt hård konkurrans där tycker jag! Då siktar du på 4:e plats nu då (ja, det hade varit komiskt!)?

  Ha d ebäst tjejen!
  Kraaaaam / Angelica

  SvaraRadera
 3. Jessica (olsson_jessica@yahoo.se)14 maj 2009 21:16

  Gillar verkligen LO som du har gjort till Tant Scrappa´s tävling. Sååå fin.
  Tack för hjälp med ideér och blommor i förra helgens scrapträff. Det var härligt att pyssla en HEL dag. Vilket märke var det på glue dotsen som jag fick prova av dig?! De var förpackade en och en. Jag testade dem, till de fina blommorna som vi fick och de funkade riktigt bra.
  Må så gott så hoppas jag att vi ses snart igen :-))
  Kram Jessica

  SvaraRadera
 4. Vilken fin blogg, kul att få se mer av dina alster. Jag tror jag vet EN av anledningarna till att det går så bra i poängjakten, du har så fina barn att ta kort på!!!

  Tänkte på wellpappbiten, det kanske kan vara häftigt att spraymåla den??? Och kanske nätet med, eller hålla nätet över pappret och spraya så att det blir nätmönster, då har du ju använt det men ändå inte....och så kan du få det över hela pappret...
  Lycka till/ kram Anne

  SvaraRadera