måndag 27 april 2009

~~ En helt underbar scrap-helg! ~~

Den här helgen har verkligen varit skojig!
Först fyllde jag år på fredagen och blev firad av min familj, mina svärföräldrar och Jonny, Eva och busiga lille Noel - min brorson.
Jag fick bl a en helt underbar rödbrokig poncho som min supersnälla svärmor stickat åt mig. Hon är bara bäst! Jag är såå glad att ha henne i min närhet.

En annan som jag oxå är glad att ha i min närhet , är min svärfar. Maken till hjälpsammare man får man nog leta länge efter... Kan ni tänka er att han faktiskt skjutsade mig och tjejerna ( Ylwa och Suss) till Stockholm på lördagmorgon och hämtade oss där sent på söndag kväll!!
Vet inte riktigt hur jag skall kunna återgälda honom.

Stockholm ja... det var där Handarbeta hade sin stora träff ....mitt i city, på Valhallavägen. En stor, ljus och luftig lokal. Gott om plats för oss alla ca 100 scrappare!
Som en i gänget, av dt´s för Handarbeta, så hade jag ganska fullt upp med att hjälpa Fia med diverse saker... ex sitta i shoppen, visa tjejer tillrätta, styra upp vid tävlingar, fota mm.
Men j*%#*¨r vad skoj jag hade!
Men jag roddade inte enbart...jag hann faktiskt med att scrappa en hel del oxå.
Kan visa upp en del nu och lite mer imorgon när jag hunnit fota.
Här var en verkligen snabb och enkel LO. Baksidan av ett mönstrat papper som grund, ett par textremsor av spillbitar , ett stort foto ( 20x27 cm ) och sen en fin overlay ovanpå - klart!
Som sista tävling, på lördagen, hade vi att man skulle göra en Lo eller ett kort utan att använda färdiga mönstrade papper. Du skulle göra ditt egna mönstrade papper genom att använda ex. stämplar, mist, embossa, pennor, akryl eller på annat sätt . Dessutom hade vi ett tema att följa - kärlek!
Jag gjorde den här LO´n, på min svärmor och svägerska, genom att först skära det rosa pappret, sen stansa ut hjärtan av spillbitarna, därefter limma fast dem ovanpå det rosa pappret. Det blir jättefint! Snabbt är det oxå...


Stämplade och embossade med clear, en jättefin lampkrona. Tack Ylwa för både idén och lån av stämpeln. Vad skulle jag gjort utan dig... = )

Så här blev den i helhet. Jag känner mig väldigt nöjd med den. Har tänkt att ge bort den till min svärmor....måste fixa en ram först bara.



Sista lo´n jag visar idag, är på min goa Ivan. Han ser nästan ut som en liten koalabjörn på det här fotot = ) .... därav kom texten " en teddybjörns kärlek dör aldrig" Tycker det var lite sött!
Den här lo´n gjorde jag utifrån en skiss av webmosterhelen. Jättefin skiss och riktigt rolig att jobba utifrån.
Det blev till att snabbscrappa en hel del under helgen... bla den här lo´n. Den tog ca 30 minuter...men jag pressade även den tidsgränsen...en annan lo lyckades jag få till på ca 20 minuter...men den får ni se imorgon!
Vill passa på att tacka dig, Fia, så väldigt mycket för hela helgen. Vilken generositet och värme! Tack för mat och husrum. Tack för mer än generösa dt-paket. Tack för förtroendet att var med i gänget. Tack för en otroligt kul, stimulerande,intensiv och helt underbar helg!
Tack även till alla er andra som gjorde helgen till det den var. Vilken otroligt bra stämning det var! I höst kör vi igen!
~~ KRAM! Sophia ~~
Ps. Ylwa... helt superbra att du var med och tolkade...det gjorde bilresan!



6 kommentarer:

  1. Dina alster är superfina!! Jag får alltid mkt energi och inspiration av dig.
    *kram*
    Ylwa

    SvaraRadera
  2. Men vad härligt det låter! Låter verkligen som en toppenhelg (och jag blir, i vanlig ordning, sååå avis!!*ler*)
    Du fick ju gjort en hel del trots ditt roddarjobb. Jättesnygga LO's, både stilfulla och läckra!
    Snyggt då du fick fixa eget mönsterpapper - ja det är ju bara att konstatera - du är grym!! *ler*

    Ha de bäst!
    Kram / Angelica

    SvaraRadera
  3. Tack för en kanon lördag! Det var verkligen jätteroligt att träffas! Jag har bokat in den 18:e juli i kalendern - var anmäler jag mig? Jag har även fått permis av maken den 17:e juli om det funkar att vi träffas då åxå!! :-)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Grattis i efterskott på födelsedagen!
    Ja scrapträffen var mycket kul! Ni i teamet och Fia är så duktiga på att rodda och vägleda oss förvirrade scrappare. :) Det var kul. Jag ser redan fram emot nästa träff.
    Åh vad du har gjort fina alster! Du är verkligen duktig.

    SvaraRadera
  5. Hejhej igen tjejen!

    Hoppas allt är bra med dig och haft en bra valborg och en skön helg!

    Du har lite grejer att hämta i min blogg!

    Kramkram / Angelica

    SvaraRadera
  6. Så fina alster du gjort!!! Härliga att titta på och mycket detaljer att titta extra på...

    Kramen kramen

    SvaraRadera