måndag 26 januari 2009

~~ Yes !!! ~~

Yes!!
Efter närmare 2,5 timmar framför datorn, med ständiga sidouppdateringar, så lyckades jag faktiskt få tag i några av de åtråvärda biljetterna till Bruce Springsteens konserter på Stadion den 4:e och 5:e juni.

Nu har jag bara att ordna barnvakt för två dagar och boka hotellrum....
Det skall bli såååå kul att få gå på konsert, inte bara en gång utan två! Har ståplats på torsdagen och sittplats på fredagen. Hur underbart som helst.

Apropå underbart och kul.... fick ett mycket trevligt samtal i eftermiddags. Vet inte riktig än om jag får skvallra om det... men det gäller skapande och scrap... ni förstår nog åt vilket håll det kan luta åt då! Jag är sååå glad!
Barnen fick sig ett gott skratt på min bekostnad , då jag utförde en liten krigsdans på köksgolvet efter samtalet. Och det bjuder jag gärna på ; )

Men nu har jag en liten sjuk Ivan att ta hand om. 39,5 graders feber och snorigt och hostigt värre. Har dessutom haft min brorson Noel här idag. Han var oxå lite krasslig och kunde inte vara på dagis. Då blev jag tillfrågad att "vabba" för honom. Självklart att man ställer upp om man kan!
Så med dagens facit i handen... hemma idag har det varit en 7-årig tjej med snuva och huvudvärk, en 5-åring pojke med halsont och liiite överskottsenergi, en frisk snart 3-årig tjej, en förkyld 2,5-årig pojke, en liten krasslig 7-månaders kille och sen kom det hem 2 9-åriga pigga killar med skolbussen!
Det är väl vad man kan kalla fullt upp, va.

Hoppas att barnen vill somna fort ikväll. Jag har grymt mycket inspiration till att scrappa. Tyckte att det var så kul på scrapträffen i lördags. Tack Annelie, Johanna och Ulrica för en härlig scrapträff. Den hade ni planerat bra!

~~Kram, Sophia ~~

2 kommentarer:

 1. Jag vet, jag vet, jag vet...*hoppar och skuttar* Grattis gumman - Åh vad roligt vi ska ha!!
  *kram*
  Ylwa

  SvaraRadera
 2. Blir såååå nyfiken på vad du fått för roligt besked som har med skapande och scrappande att göra... Börjar ana när jag ser att Ylwa hälsar dig välkommen!! Jag ler redan nu!

  Kram,
  Ulrika

  SvaraRadera