torsdag 4 december 2008

~~ Skapat lite nytt... ~~

Det var ju ett tag sen jag uppdaterade med lite skapade alster, så jag tänkte ändra på det nu.
Först ut är ett enkelt kort som skall skickas iväg till någon som jag vet behöver en kram och lite uppmuntran just nu. Stämpeln kommer ifrån Skogstokiga. De är bara såå söt! Sen följer här ett par LO´s som jag gjorde när jag var hem till Petra ( scrapgalen.se) för lite pyssel och middag. Det var verkligen jätte-trevligt och kul! Vi bjöds på GI-lasagne med sallad och härligt bröd till. Sen när vi var mätta så satt vi och scrappade i några timmar. Helt perfekt oxå att bara kunna resa sig upp och gå och kika i hennes shop om det var något papper eller dekos som man saknade...!
Tack snälla Petra för den härliga kvällen!
Här är en härlig pusselbit i trä som jag klätt med papper och sen dekorerat litegrann. Den skall sitta inne på Isak´s rum, där allt just nu går efter temat dö-skallar.En scrappad liten julburk. Dekorerad med några kanelstänger för doften och stämningens skull. Visst blev det lite mysigt!
Kunde inte motstå att scrappa en god julkalender till min goa make ( och en till mamma och en till Eva...). Asken är fylld med Alladinhjärtan som jag spritsade siffror på med grön kristyr.


Och här är själva asken...
Både idén till kalendern och texten på locket har jag fått av en duktig tjej, Cissi, som jag träffade hemma hos Petra. Hon gjorde flera askar som skulle delas ut till dagisfröknar.
Tack snälla du för inspirationen!Nej, nu vaknar min lille skrutt... bäst att gå och ta upp honom och ge honom lite tutte...
Vi ses igen! Skriv gärna en lite kommentar så vet jag att du hälsat på och jag kan återgälda besöket...
~~ kram, Sophia ~~6 kommentarer:

 1. Wow, många fina saker här! Sån inspiration man får... :)

  SvaraRadera
 2. Vilken snabb och enkel julkalender.

  Det var en bra idé.

  SvaraRadera
 3. SÅ mycket fint!!
  Gillar kalender idén! Måste kommas ihåg!
  /Maria

  SvaraRadera
 4. Vad många fina saker du har gjort! Och jag tycker lite synd om Vilja med världens blåtira...

  SvaraRadera
 5. Snygga grejer vännen...*dreglar över chokladkalendern*
  //y

  SvaraRadera
 6. Kul att du använde min kalender idée med chokladasken :). Såg att du tom använt texten du fick! Roligt att man kan inspirera någon trots att man är nybörjare :)

  SvaraRadera